-Parajsajone-ForumGalleryKėrkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimiPiano virtuale Chat10

Ne vend te gishtave perdore mousin, per te luajtur ne piano. Nese deshiron
direkt te luash me nota atehere aktivizo keybordin dhe percjell udhezimet.


"Shembull"


Kingdom Hearts Theme: (part) S F D H F F H F # H Q Q W Q L Q J E W L # # L R E W Q W E W J L J W E Q L #


R H L R R T R E W E R H L J L W W E Q L # L H # L


YMCA (begining) Q L H Q L E Q Q L H Q L H Q L E Q Q L H K K K K K K K K K K L G D D S A S D G D G H D D S A S D G


Disrurbia: (begining) B (TAB) W W R Q L L # L # W W R Q L L # L #


R R R E W Q L R R T W W Q W R E W Q L R T T W Q W L L L # L #
genial

g klq l j g klq l l g klq l j j k j g g p o i u o u i y u p o i u o p o i u o u i y u t y t e e